söndag 9 mars 2014

Keps in the kitchen... (Blomkålspizza)

Gaaah!
Jag har helt uppenbart en matblogg.
Men jag vägrar vika ner mig, den får fortsätta heta Träningsbloggen. "Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp" som gamle Lasse sjöng, en dag kanske det bli en ren träningsblogg.

Tills dess:

Keps?!



Hursomhelst. Pizza på blomkålsbotten i  fredags. Den blev bra! Gott! "Pär-approved", alltså; gott på riktigt. 

Nästa gång ska jag:
-Grädda 5 minuter till så att botten blir mer gyllene och alltså krispigare. (Men vi var så hungriga!)
-Inte mixa all blomkål helt slät, mixa 1/3 och låta resten vara lite chunky.

Receptet. Ur The Paleo Primer.




Svamp. Ingen pizza utan den enligt P.
Behövs inte mycket ost ovan på, botten är ju spängfylld med ost.

-Sa pizzan.
Try it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar